Mit üzennek NEKED

területén
2019-20-ra a csillagok?

Gyere el az előadásomra, ahol választ kapsz a fenti a kérdésekre.

Sorsfordító változást hoz a következő két év, ami már most tavasszal erősen érezhető…
A Csillagiránytű előadásomon arról is beszélek, hogyan tudod ennek negatív hatásait pozitívra fordítani.

Élj boldog és teljes életet, mert ez NEKED is jár!

Sziebig Tímea
asztrozófus, asztrológus

Nem vagy egy elmélyedő, aktív belső lelki életet élő típus?

A CSILLAGIRÁNYTŰ előadáson számodra is értékes, kézzel fogható, az életed fontos területeit döntően befolyásolni képes információkat fogsz megismerni.

Megmutatom azt is, miként használd ezeket az információkat.

Az elmúlt évek során, meghívott szakértőként az alábbi Tv csatornákon láthattál.

Tv2 Mokka

FEM3 Café

RTL Klub – Reggeli

DUNA Tv Család barát magazin

Miben segít az előadásom?

 • A CSILLAGIRÁNYTŰ előadáson iránytűt adok a kezedbe életed térképéhez, amit magabiztosan tudsz használni az előtted álló 2 évre vonatkozóan. Így a rád leselkedő veszélyeket elkerülve tudod kormányozni hajódat az élet tengerén céljaid megvalósítása felé.

 • Kiutat mutatok abból az ördögi körből, amiben évek óta forogsz. Legyen szó párkapcsolati válságról, anyagi nehézségekről, beteges élethelyzetekről. A boldogság, harmónia és kiegyensúlyozottság egy olyan szintjére léphetsz, amilyenre eddig is vágytál.

 • Itt a helyed, ha azt érzed, eddig hiába tanultál spirituális, gyógyító módszereket, lényegi dolgokon mégsem tudtál változtatni az életedben. A Csillagok segítségével más perspektívából tudsz rálátni a problémádra, és ez már önmagában akár azonnali megoldást jelenthet. Más szemléletmóddal, könnyedén megbirkózol majd azokkal a nehéz élethelyzetekkel is, melyeket korábban úgy éltél meg, hogy testileg, lelkileg összeroppantanak.

 • Érezni, látni és érteni fogod, hogy kivel érdemes folytatnod az utadat. Hogyan újítsd meg párkapcsolatodat, vagy hogyan engedd el. Illetve hogyan újulj meg te magad, ha nincsen megfelelő párkapcsolatod és szeretnéd, hogy legyen.

 • A 2019-20-as év mindent felforgató és újjá teremtő, minőségi átalakulásokkal járó változásokat ígér mindannyiunk életútján. Az előadáson elmondom, hogyan tudod értelmezni ezeket a saját életedben. Olyan információk birtokosa leszel, melyek ismeretében dönteni tudsz, a tehetetlen sodródás helyett.

Ismerd meg, hogy ki tartja az előadást!

A csillagok tükrében segítségével emberek gyógyulnak, párkapcsolatok javulnak, lelkek találják meg életük valódi értelmét.

Az asztrológiát először édesanyjától tanulta, ennek már húsz éve. Később más iskolákban gyarapította tudását, de egyre erősebben érezte valami még hiányzik… Ekkor kezdett foglalkozni a valódi csillagbölcselettel, a fényüzenetek személyre szóló megfejtésével, vagyis az asztrozófiával.

Ő Sziebig Tímea asztrozófus, író, lélek- és testgyógyászattal foglalkozó segítő, aki azt vallja: mindenki egyszeri és megismételhetetlen, és egy olyan egyedülálló életprogrammal született, amit csak ő tud megvalósítani itt a földi életben. Ennek felismerése jelenti a boldogságot. Tímea, hivatásszerűen több mint egy évtizede, ehhez az ébredéshez segíti hozzá mindazokat, akik megkeresik kérésükkel.
.

Mikor szólítottak meg először a csillagok üzenetei?

Kislány koromban, néztem a Göncöl szekeret az égen és azt éreztem, rudjának utolsó csillaga visszanéz rám. Akkor csak megszólított az a csillag, de üzenetét még nem értettem. Jóval később – amikor már asztrológusként Paksi Zoltánnál asztrozófiát, azaz csillagbölcseletet tanultam és felfényesedett számomra az ég valódi üzenete – ébredtem rá a lényegi összefüggésre. Ez a csillag – amely a táltos gyógyító minőségét képviseli – volt pontosan az égbolt tetején abban a pillanatban, amikor születtem. Vagyis a gyógyítás a fő vezérelve életemnek, amihez én elsősorban a csillagok üzenetét hívom segítségül. Ezen fényüzenetek mentén világítok rá a hozzám fordulók életére, ezáltal segítek nekik kigyógyulni abból az élethelyzetből, amiben éppen megrekedtek. Ahogy nekem is, minden embernek van egy fő iránymutatás az életében, amit ha követ, nem téved el és be tudja teljesíteni küldetését. Ezt az a csillagkép mutatja meg, ami az égbolt tetején volt, amikor született.

Erről a lényeges információról nem is lehet hallani az asztrológiában…

A csillagbölcseletben viszont igen. Ebből is látszik, mennyivel gazdagabb, fényesebb a valódi égi üzenet… Nem véletlen hiányzott nekem mindig valami az asztrológából, amit a csillagbölcseletben, vagyis az asztrozófiában találtam meg.

Milyen eredményre vagy a legbüszkébb, ami a segítséged által történt valakivel?

A legtöbb ember úgy érkezik hozzám, hogy valamin változtatni szeretne az életében és az együttműködésünk során meglátja, hogy a változás kizárólag belőle tud fakadni. Ám, amikor azt is megérti, hogy ehhez nem megváltozni kell, hanem önmagára találni, az csodálatos élmény számomra is. Hiszen ez azt jelenti, hogy a csillagok tükrében sikerült felismernie evilági szerepét. Aki tudja, miért született, mi a feladata itt a földön, annak minőségileg megváltozik az élete. Az már nem problémákat lát, hanem lehetőségeket, nem találkozásokat, hanem felismeréseket. Aki tudja, miért van itt, nem vágyik másra, minthogy megélje azt amit az élet kínál számára, ezáltal nem lesznek elvárásai, így csalódásai sem.

Ezt tapasztalod magadon?

Igen. De tudod, az öncélú tudáson nincs áldás, csak azon, amit megosztunk embertársainkkal. Én több, mint egy évtizede ezt teszem, segítve ezzel azt, hogy mások is magukra találhassanak és önazonos életet élhessenek. Időnkén felhívnak, vagy megállítanak az utcán, hogy beszámoljanak arról, hogyan változott számukra kedvező irányba az életük, miután megismerték tőlem a csillagok üzenetét. Az az igazság, hogy én csupán rávilágítottam arra a lehetőségre, ami eredendően bennük volt, de valamiért nem tudták meglátni, főleg megélni. Ilyenkor köszönetet mondanak és hálával néznek rám. Én meg megkérem őket, hogy elsősorban maguknak köszönjék meg mindazt, ami történt, mert nélkülük nem sikerült volna.

Csillagbölcselettel összekapcsolva, lélekgyógyászattal, népi gyógyászattal is foglalkozol… Vezetsz meditációkat, regressziós utazást… Írtál könyveket, köztük interjúkötetek és saját sorsod története által ihletett életkönyvek, publikáltál különféle újságokban és on-line felületeken… Időnként feltűnsz egy-egy televízió műsorban szakértőként. Kinek tartod magad valójában? Asztrozófus? Író? Gyógyító?

Azt vallom: az ember minél több tekintetben határozza meg kivagyiságát, minél több tevékenységgel, pozícióval azonosítja magát, annál inkább csorbítja azt a teljességet, aki ő valójában. Ebből a teljességből vagyok mindenki számára az, akit éppen lát bennem. :)

Sziebig Tímea

asztrozófus, író, lélek- és testgyógyászattal foglalkozó segítő

Az alábbi rövid videoüzeneteimben beszélek az előadásom néhány témájáról.

Nem kérdés,  NEKED is ott a helyed a CSILLAGIRÁNYTŰ előadáson.

ismered a történetet a makacs papról?

Egyszer nagy árvíz volt egy faluban, mindenkinek sikerült elmenekülnie, csak a papnak nem. Felmászott a templomtorony tetejére, és ott így imádkozott:

– Kérlek Istenem, ments meg a vízbefulladástól!

Majd nagy hittel várta a választ. Nemsokára arra jött egy csónak, odament hozzá, és mondták neki, hogy szálljon be. Azt válaszolta, hogy nem megy, mert őt Isten fogja megmenteni. Hiába győzködték, hogy nemsokára elmerül a templomtorony is, nem volt hajlandó beszállni.

Nemsokára egy másik csónak vetődött arra, de ő ugyanúgy elküldte őket. Végül egy helikopterrel akarták kimenteni, de azt sem fogadta el, hogy őt majd Isten menti meg. Végül összedőlt a torony és megfulladt.

A mennyben Isten előtt állva megkérdezte:

– Uram, hát imádkoztam hozzád, hittem Benned, és mégis megfulladtam ! Miért nem segítettél?

– Fiam – szólt Isten – küldtem érted két csónakot, és az utolsó pillanatban még egy helikoptert is, de hát neked semmi sem volt elég jó  …

Nem véletlen az, hogy olvasod ezeket a sorokat. A lelked mélyén tudod és érzed, segítséget kap az, aki nyitott rá, aki észreveszi és meglátja az elé tárulkozó segítséget, lehetőséget. Nem a forrás vagyok, én csak közvetítem a Csillagok üzenetét. Te bizonyosan bölcsebb vagy, mint a történetben szereplő pap és észreveszed ezt a csónakot “A Csillagok üzenetét”.

Szeretettel várlak a CSILLAGIRÁNYTŰ előadáson, ígérem nem fogsz csalódni.

Az ember egyik legnagyobb tévedése, hogy azt hiszi....

Jelentkezés a CSILLAGIRÁNYTŰ előadásra

A jegyed mellé AJÁNDÉKBA kapod a hozzáférést a zárt Facebook csoportomhoz.

Mit kapsz a csoportban?

 • Rendszeres tájékoztatást (írásban, videóban) az aktuális csillagüzenetek tükrében arról, mikor minek van itt a sors által támogatott ideje. Hisz tudjuk, amit megfelelő időben és helyen teszünk, azon áldás van.

 • Élő bejelentkezéseket, melyek során Sziebig Tímea, csillagbölcselettel foglalkozó asztrozófus, az égi üzenetek mentén kifejt bizonyos témaköröket. A témákat a csoporttagok kérése alapján határozzuk meg, lehet pl.: párkapcsolat, egészség, anyagiak, vagy bármi más…

 • Információt a témában megrendezésre kerülő lélekébresztő előadásokról, csillaglesekről, programokról.

 • Eszme-csere lehetőségét hasonló érdeklődésű, mégis más élethelyzetekben lévő emberekkel, valamint a csoport vezetőjével.

Biztos vagyok abban, hogy nem fogsz csalódni, ezért teljes körű megelégedettségi garanciát kapsz tőlem.

Amennyiben az előadást követően odajössz hozzám, és közlöd velem, hogy nem vagy elégedett azzal amit kaptál az előadáson, akkor a teljes összeget visszaadom neked.

Alapjegy

most csak 1990Ft
 • A BELÉPŐJEGYED MELLÉ
 • Hozzáférést kapsz a Facebook zárt csoporthoz!

Csillagjegy

most mindössze 2990
Ft
 • A BELÉPŐJEGYED MELLÉ
 • Hozzáférést kapsz a Facebook zárt csoporthoz!
 • Ajándékba kapod az előadásról készült videofelvételt!
 • Ajándékba kapod "Az élet Édes illata - Amit még nem mondtam el senkinek' című könyvemet.
EZ JOBBAN MEGÉRI

A HELYSZÍN

Balassagyarmat: Mikszáth Kálmán Művelődési Központ Csikász terem
2660 Balassagyarmat, Rákóczi fejedelem út 50.

Az előadás időpontja:
2019. április 8.
18.00 óra

A parkolás ingyenes. Ajánlott megállni a művelődési házhoz közeli Kínai áruház, vagy Spar üzlet parkolójában.

GYAKORI KÉRDÉSEK

Meddig tart az előadás?

Az előadás hossza 2 teljes óra, mely alatt nem csak „lehozzuk a csillagokat…”, hanem szellemileg felemelkedünk az égi magasságokba, ahol életünk fénnyel írt megoldóképletei vannak.

Személyes konzultációra van lehetőség?

Személyes konzultációra többféle lehetőség is kínálkozik. Egyrészt, amennyiben a részvételre a Csillagjegyet választod, ahhoz tudsz plussz bónuszként 30 perces on-line, egyéni konzultációt vásárolni. Ez a lehetőség az Alapjegyhez nem jár. Másrészt az előadásoktól függetlenül is bejelentkezhetsz az előadóhoz teljeskörű személyes konzultációra. Ám ezesetben nincs lehetőség a 30 perces on-line beszélgetésre. A személyes találkozás, illetve az on-line beszélgetés időpontját az előadóval az előadás követő napokban tudod egyeztetni e-mailen.

Ha lenne még kérdésed az előadással kapcsolatban, akkor kérlek keress meg az alábbi elérhetőségem valamelyikén.

E-mail: sziebigt [kukac] gmail.com
Telefon: +36 20 533 5588

 

Lehet-e kérdezni az előadótól?

Az előadás magában foglalja a ’kérdezz-felelek’ részt is, melynek során lehetőséged van feltenni kérdésedet. Egy résztvevő kérdésére adott válaszból minden jelenlévő kaphat saját maga számára is hasznos információt.

Felvételt lehet-e készíteni az előadásról?

Az előadásról készül videofelvétel, ami benne van a Csillagjegy árában. Amennyiben az Alapjegyet választod, akkor is lehetőséged lesz az előadás követően utólag megvásárolni az előadás felvételét. Éppen ezért a helyszínen az előadásról sem hang-, sem képfelvételt nem készíthetnek a résztvevők.